Petitchef

Ciorba de peste

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Tocam legumele dupa preferinta, cubulete sau felii. A dat albitura prin razatoare. A calit putin ceapa apoi am adaugat morcovul si celelalte legume pe rand.
  • A lasat sa fiarba pe jumatate apoi am adaugat pestele taiat bucati si capetele bine curatate . Pestele nu trebuie lasat sa fiarba mult caci se alege praful de el.
  • Cu cat folositi mai multe tipuri de peste cu atat va iesi ciorba mai gustoasa. Spre sfarsitul fierberii se adauga orezul si rosiile pasate sau taiate cubulete.
  • Acrim cu borsul dat intr-un clocot cu putina verdeata si o ceapa. Potrivim de sare si adaugam verdeata. A pus si niste leustean uscat.
  • Mai puteti adauga niste pasta de tomate concentrate. Se serveste atat calda cat si rece alaturi de ardei iute.


Poze

Ciorba de peste
Ciorba de peste - poza 2
Ciorba de peste - poza 3
Ciorba de peste - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

Ana-Maria, 08/04/2023

Excelenta.. ..mmm.foarte gustoasa!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Roberto, 26/06/2022

Eu care nu am gătit niciodată... Când pun apa ? Sau se face fara ? Am pus imediat după legume ... Pestele am observat că dacă îl adaug când cartofii sunt aproape făcuți se face terci... La fel și cu roșiile, presupun că pașii sunt alții fata de ce ați expus... Daca nu aveți chef cu adevărat să scrieți o rețetă, nu o mai faceți !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Rodica, 26/11/2022

In zona de unde sunt,se fierbe ceapa,se pune după ce fierbe ceapa -rosii tocate sau bulion,se lasă la fiert apoi se pune borșul și peștele.La final se pune leuștean!
Nu se pune orez,morcov sau ardei!
Dar câte bordeie atâtea obiceie,așa se zice în popor!

(0) (0) Abuz
sava, 15/10/2018

Ciorba de peste pescareasca contine doar peste,ceapa.ardei.rosii,sare si otet.Punct!Restu sunt improvizatii.

(1) (1) Abuz
John_, 28/08/2018

O fiertura care nu e nici de legume nici de peste. Ce cauta acolo ceapa rosie, verde sau pasta de tomate? Celelalte legume sunt ok. In ciorba traditionala se pun cartofi si se acreste doar cu OTET! Orezul, borsul...sunt inventii orasenesti.

(0) (3) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 01/01/2017

Prea multe legume care acopera gustul de peste. In zona din care provin eu la ciorba de peste i se spune bors de peste si are in compozitie numai ceapa, morcov. orez, bors, peste si leustean si atunci gustul de peste este mai pregnant. Asa ca pentru mine ciorba ta este de fapt o ciorba de legume cu peste acrita cu bors.

(5) (0) Abuz
01/01/2017

Si orez si cartofi? Nu prea cred!!

(3) (0) Abuz
01/01/2017

DOAR 4 STELE, STIAM CA NU SE PUNE MORCOV LA BORS DE PESTE,PENTRU CA INDULCESTE GUSTUL.CRED CA SUNT SUFICIENTE CELELALTE RADACINOASE.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează