Petitchef

Gnocchi

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se lasa sa se racoreasca apoi se curata de coaja si se paseaza ca pentru piure. Se adauga restul ingredientelor si se framanta un aluat omogen, dar lipicios.
  • Pe masa bine infaina se formeaza rulouri subtiri, putin mai groase decat un deget.Apoi se taie in bucati mici de cca 3 cm.Cu spatele furculitei apasam pe fiecare bucatica de aluat, astfel incat sa capete aspect de melcisori.
  • Se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata se ridica la suprafata.Se scot cu o spumiera si se servesc cu sosul dorit.Noi servit simpli, presarati din abundenta cu cascaval ras.


Poze

Gnocchi
Gnocchi - poza 2
Gnocchi - poza 3
Gnocchi - poza 4
Gnocchi - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

stiuca, 05/04/2019

Beton ,saptamina trecuta mi-am facut matrita de facut onduleurile si astazi am citit reteta ,parca se leaga toate .In wichend o sa fie timp si o sa intre la facut .Multumesc de prezentare .

(0) (0) Abuz
06/12/2012

O reteta f.usoara si gustoasa. F.B.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi de cartofi cu pesto
Gnocchi de cartofi cu pesto
4 porții
37 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi alla sorrentina la tigaie
Gnocchi alla sorrentina la tigaie
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează