Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 2 cartofi 1 rosie 3 linguri de porumb fiert 2 linguri capere 1 conserva de ton (140 gr scurs) sare piper otet ulei de masline patrunjel...
Ingrediente: Pentru 4 vafe: 280 gr de cartofi 75 gr smântână groasă 1 ou 50 gr de făină 15 gr de unt sare piper 1 lingură arpagic tocat Umputură: 4 fel...
Ingrediente: Pentr 4 waffe : 280 gr cartofi 75 gr de smantana de gatit 1 ou 50 gr faina 15 gr unt sare piper 1 lingura de ceapa verde tocata Garnitura (...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: Pentru midii : 1 kg de midii 1 ceapa 1 tulpina de telina 1 catel de usturoi 1 buchet garni 100 ml de vin alb patrunjel Pentru cartofi prajit...
Ingrediente: 200 gr de somon fumé 800 gr de cartofi (aproximaiv 4 cartofi marime medie) 1 ou 200 ml smantana ulei de masline 2 linguri de marar 1 ceapa galbe...
Ingrediente: 1 kg carne tocata 5-6 cartofi mari 3 cepe uscate 1 legatura marar 4 rosii mari 2 oua in compozitie 2 oua pentru uns deasupra sare piper condi...
Ingrediente: 4 cartofi potriviti 200 g ciuperci proaspete sau din conserva o jumatate ardei gras o rosie un fir de ceapa verde un ou patrunjel sare, piper ...
Ingrediente: PENTRU CARTOFI: 1 kg cartofi 3 oua 150-200 gr branza burduf 50 gr cascaval 1 cubulet unt (pentru uns tava) sare, piper PENTRU SOS ALB: 50 gr unt 1 lin...