Ingrediente: 500 g cartofi (tip cartofi noi) 3 linguri ulei de măsline 120 ml de apă 1 linguriță paprika 1/2 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper 1 ceapă...
Ingrediente: Pentru gnocchi de cartofi: 1 kg de cartofi 300 gr faină T45 1 ou sare Pentru pesto verde alla genovese 30 gr busuioc proaspăt 30 gr parmezan ...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Pentru carne: ulei de măsline 2 cepe 70 gr de pasta de tomate 500 gr de carne tocata de vita sare piper 15 gr patrunjel Pentru cartofi: 80...
Ingrediente: 600 gr peste alb (cod) 500 gr cartofi 200 gr ciuperci champignon 35 gr faina 35 gr unt 500 ml lapte 70 gr cascaval ras sare piper nucsoara...
Ingrediente: 750 gr de rasol de vita 3 cepe 1 telina 3 morcovi 2 fire de praz 2 napi 2 cartofi 1 ous cu maduva 1 buchet garni apa sare sare grunjoasa...
Ingrediente: Pentru 4 vafe: 280 gr de cartofi 75 gr smântână groasă 1 ou 50 gr de făină 15 gr de unt sare piper 1 lingură arpagic tocat Umputură: 4 fel...
Ingrediente: Piureul: 700 de cartofi 50 ml de lapte 60 gr de unt sare piper nucsoara Umplutura: 4 pulpe de rata confiate 1 ceapa 1 morcov 1 catel de u...
Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel ...