Petitchef

Mamaliga cremoasa

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Facem mamaliga obisnuita, dar mai moale; dupa ce a fiert, adaugam untul si branza. Se omgenizeaza si se torana in portii individuale.
  • Facem mamaliga obisnuita, dar mai moale; dupa ce a fiert, adaugam untul si branza. Se omgenizeaza si se torana in portii individuale.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu mamaliga



Întrebări:




Comentarii:

Adelina, 23/06/2020

"Facem mamaliga obisnuita, dar mai moale"...pai, o reteta nu ar trebui sa explice pas cu pas ce trebuie sa faci? Spui ca trebuie ulei de masline si nici nu explici cand se adauga...

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pesto calabrese și burrata cremoasă
Pesto calabrese și burrata cremoasă
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Mamaliga, preparat traditional romanesc! Mamaliga, preparat traditional romanesc!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează