Petitchef

Muschi de porc la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Muschiul se portioneaza. Se spala, se zvanta si se condimenteaza cu sare, piper.
  • Nu strica si un condiment "barbeque" din comert. Se pune pe gratarul bine incins pana se frige si se rumeneste frumos si fara sa se ususce prea tare.
  • Garnitura Orice garnitura care are cartofi.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
6 porții
1 oră
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează