Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Glazura de ciocolata

43 rețete

MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic

  
Căutare avansată

Rețetă Eclere cu crema de nes, frisca si glazura de ciocolata

Eclere cu crema de nes,frisca si glazura de ciocolata

297 voturi, 33 comentarii
DesertUșor
50 minute1 oră
Ingrediente: Am folosit pentru gogosele: 100 ml apa 100 ml ulei 200 gr faina 6 oua...
Rețetă Pandispan pufos cu glazura de ciocolata

Pandispan pufos cu glazura de ciocolata

189 voturi, 20 comentarii
DesertUșor
15 minute30 minute
Ingrediente: Pandispan pufos : 170 grame unt la temperatura camerei 170 grame zahar tos 3 oua la temperatura camerei 300 grame faina 3 lingurite praf de copt 1 li...
Rețetă Minieclere cu glazura de ciocolata

Minieclere cu glazura de ciocolata

165 voturi, 20 comentarii
DesertUșor
40 minute1 oră
Ingrediente: Avem nevoie pentru gogoselele (eclere) de 100 ml ulei 200 ml apa 200 gr faina alba 6 oua Facem si o crema de …Ness la ele sa fie mai gustoase si a...
Rețetă Tort sacher cu glazura de ciocolata cu lapte

Tort sacher cu glazura de ciocolata cu lapte

151 voturi, 17 comentarii
DesertUșor
20 minute55 minute
Ingrediente: Blat de ciocolata: 100 g ciocolata amaruie 175 g unt 175 g zahar 1 plic zahar vaniliat 7 oua 200 g faina 3 lingurita praf de copt 40 g cacao Umplutur...
Rețetă Negresa cu ciocolata si glazura

Negresa cu ciocolata si glazura

142 voturi, 19 comentarii
DesertUșor
30 minute1 oră
Ingrediente: Negresa: 170 grame zahar 120 grame ciocolata (sa nu fie ciocolata amaruie) 2 linguri cacao 2 oua 280 grame branza crema 200 grame miez nuca (opriti c...
Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

202 voturi

Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc., acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...

Rețetă Chec cu merisoare si glazura de ciocolata

Chec cu merisoare si glazura de ciocolata

79 voturi, 13 comentarii
DesertUșor
20 minute50 minute
Ingrediente: 6 oua 210 g faina 230 g zahar 6 linguri cu ulei 1/2 plic praf de copt 100 g ciocolata cu lapte 40 g unt esenta de vanilie dupa gust 60 g meris...
Rețetă Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata (raw food)

Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata (raw food)

43 voturi, 5 comentarii
DesertFoarte ușor
30 minute0 minute
Ingrediente: Blat * 2 cani migdale crude macinate, inmuiate cateva ore * 2 Lg miere sau dupa gust * 2 Lg cafea cereale (opt.) * 2 curmale (opt.) * 2-3 pica...
Rețetă Chec cu glazura de ciocolata neagra

Chec cu glazura de ciocolata neagra

38 voturi, 2 comentarii
DesertUșor
40 minute30 minute
Ingrediente: 6oua 200g zahar 200g faina Un zahar vanilinat 1 praf de copt 150ml ulei 100g fructe confiate (eu am avut papaya si ananas confiat). Ananas con...
Rețetă Glazura de ciocolata rapida

Glazura de ciocolata rapida

327 voturi, 36 comentarii
Aceasta glazura de ciocolata este specialitatea mamei mele si este foarte usor de facut. Ajuta mai ales cand avem nevoie de glazura pentru a orna cu ciocolata si nu avem ciocolata de topit prin casa:) sau cand nu avem chef de topit ciocolata la[...]
Rețetă Negresa cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata

110 voturi, 9 comentarii
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 400 g zahar; 275 ml lapte; 50 g cacao; 2 plicuri zahar vanilat;[...]
Eclerele, tentatii dulci

Eclerele, tentatii dulci

18 voturi

In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.

Rețetă Lamingtons (Prajitura cu glazura de ciocolata si nuca de cocos)

Lamingtons (Prajitura cu glazura de ciocolata si nuca de cocos)

107 voturi, 12 comentarii
Lamingtons Am fost surprinsa in calatoriile mele prin Australia sa vad prajitura preferata a bunicii mele pe la toate cafenelele. Am fost si mai surprinsa sa aflu ca aceasta prajiturica are originile in Australia unde se pare ca sotia[...]
Rețetă Mini eclere

Mini eclere

62 voturi, 5 comentarii
Nu am facut niciodata eclere pana la acestea deoarece mi-era foarte frica ca nu imi vor iesi. Dupa reteta Claudiei , am facut "cojile" (le-am pus in ghilimele deoarece asa li se zice... dar sunt atat de pufoase.... iar mie cuvantul coaja ma duce[...]
Rețetă Prajitura Bulgari de Zapada - Ho Labda

Prajitura Bulgari de Zapada - Ho Labda

56 voturi, 7 comentarii
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table[...]
Rețetă Negresa cu glazura de ciocolata (Chocolate Brownie)

Negresa cu glazura de ciocolata (Chocolate Brownie)

39 voturi, 3 comentarii
Aceasta reteta este modificata dupa o prajitura ‘Ginger cake’ de pe alt blog al meu, linkul il aveti aici . Dupa ingrediente va puteti da seama ca va fi un blat pufos si insiropat/umed (unt, lapte si miere). Am pastrat glazura[...]
Rețetă Briose cu vanilie si glazura de ciocolata / Vanilla muffins with chocolate frosting

Briose cu vanilie si glazura de ciocolata / Vanilla muffins with chocolate frosting

24 voturi, 4 comentarii
Ingrediente : 120 gr.unt la temp.camerei (butter room temperature) 130 gr.zahar (sugar) 210 gr.faina (all purpose flour) 3 oua mari (large eggs) 60 ml.lapte (milk) 1 lgta esenta vanilie[...]



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec
dezgustător
delicios