Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 8 oua fierte tari 250-300 g. cas proaspat sau cascaval 300 g. sunca maioneza dintr-un ou 1 iaurt sau sana sare, piper inele de ceapa verde
Ingrediente: oua, pate din ficat de pasare sau porc, maioneza, mustar, sare, piper salata verde pentru decor ardei galbeni, rosii si verzi (asa am ornat eu...
M-am intrebat mereu daca cele doua cuvinte sunt unul si acelasi lucru. Auzeam vorbindu-se in jurul meu tot mai des; multi dintre cunoscutii mei au adoptat acest mod de viata. Intr-o zi (nu chiar cu soare), mi-am luat inima in dinti si am intervievat pe unul dintre ei...
Ingrediente: 6 oua mari, fierte tari 100 g peste afumat, curatat de piele si oase, tocat 5 linguri de maioneza 1 lingurita de mustar iute 1 lingurita de suc de...