Petitchef

Pui cu Vita - pagina 2

30 rețete
Rețetă Supa cu cappelletti al brasato

Supa cu cappelletti al brasato

(6 voturi), (4) , (5)
Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: o pulpa de pui doua bucati de carne de vita doua cartofi mari o jumatate ceapa doi morcovi mari o tulpina de telina o legatura de patrunjel sare...
Rețetă Felul 1si felul 2

Felul 1si felul 2

(1 vot), (1)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 600 g carne vita 500 g carne de porc 3-4 pulpe de pui 5 morcovi 2 cepe 2 ardei grasi telina 1 foaie de dafin 1 catel de usturoi 1 kg cartofi verdeata
Rețetă Cina in stil mexican

Cina in stil mexican

(1 vot), (8)
Antreuri Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: carne de pui taiata bucatele ( se poate si cu carne tocata de vita) kit burritos ( de la Auchan - contine 8 tortillas si 2 pungute cu sos) rosii...
Rețetă Cotlet de vita cu fenicul si lamaie

Cotlet de vita cu fenicul si lamaie

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: Pentru vita: 1 legatura patrunjel, 1 catel usturoi, coaja rasa de la 1 lamaie, 2 lingurite seminte fenicul, 3 linguri ulei masline, 2 kg carne vita...
Rețetă Musaca de dovlecei si carne - jurnalul de bucatarie

Musaca de dovlecei si carne - jurnalul de bucatarie

(10 voturi), (1) , (7)
Antreuri Foarte ușor 45 min 30 min
Ingrediente: 3 vinete 2 dovlecei 700 g Carne de porc tocata 2 cepe 1 ou 200 ml Smantana 4 rosii O lingura de faina Sare si piper Patrunjel Ulei de...
Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

(187 voturi)

Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.

Rețetă Sarmale din carne de pui in foi de vita-de-vie

Sarmale din carne de pui in foi de vita-de-vie

(17 voturi), (1)
La prepararea sarmalutelor cu foi de vita de vie, am folosit frunze de la congelator . Daca aveti frunze proaspete, nu uitati sa le opariti in apa clocotita. Timp de preparare: 2 h 20 minute Ingrediente: 600 g carne tocata de pasare, 1 ou, 1 ceapa



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează