Ingrediente: 500 gr pulpa vita 250 gr costite porc fara grasime 250 gr pulpa porc O ceapa rosie 100 ml vin rosu 2 cutii rosii maruntite (sau pasate ; 800 ml) 8...
Ingrediente: praz, telina, morcov, pui fara os (am pus piept), carnati de porc proaspeti, vin alb, unt, ulei de masline, lapte, [smantana si supa], faina,...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Ingrediente: 5-6 cartofi potriviti o jumatate de gulie o ceapa alba mica 3-4 morcovi 300 gr pastrama de porc o cana de bulion 4 linguri de ulei 2 linguri de...
Totul pleaca de la o reclama vazuta la tv zilele trecute...fasole cu carnati...amintiri din copilarie. Mi-a luat cam mult sa diger informatia sau mesajul subliminal al reclamei...
Ingrediente: 1kg carne vita (pulpă sau rasol) 1 kg carne porc (pulpa sau cotlet) 8 bucăți de costiță afumată (8-10) 1 kg de ceapă 1 kg de legume (morcovi,...
Ingrediente: Pentru sos: 250 ml piure de rosii 1 ceapa mica 4 felii de bacon putin ulei de masline sare, piper frunze de busuioc Pentru snitele: 8 felii mari de...
Ingrediente: 400 g de carne de porc 2 cepe 3 catei de usturoi o cutie de ciuperci intregi suc de rosii o lingura de faina sare piper frunze de busuioc 500 g...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1.5kg cotlet sau pulpa de porc o varza mica 2 linguri mustar picant sucul stors de la trei portocale 3 linguri de zahar 2 pahare vin alb 1 lingura...