Ingrediente: 1 salau proaspat pescuit sare+piper 2-3ls faina 1 ou 1 legatura de patrunjel, eventual si marar. ceva ulei de masline sau unt de lemn pentru...
Ingrediente: 2 salai ulei de masline 3-4 catei de usturoi 1 ceasca de vin alb sec 1 cesca sos de rosii 1 mana de rosii cherry patrunjel proaspat sare piper...
Ingrediente: -3 salauti de cca 300 g fiecare, -un ou, -o jumatate lingurita praf de copt sau bicarbonat de sodiu, -150 ml bere, -3 linguri cu varf de faina,...
Ingrediente: 2 salai ulei de masline 3-4 catei de usturoi 1 ceasca de vin alb sec 1 cesca sos de rosii 1 mana de rosii cherry patrunjel proaspat sare piper...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 1 alau din care scoatem 2 bucati de fileu cu pilele 400 g de ciuperci 100 ml de vin alb sec 2 linguri de ulei de masline 70 g de unt 3-4 catei de...
Ingrediente: 4 bucati potrivite,de salau proaspat indulcit cu putina sare o ceapa mare 50 ml ulei 7-8 catei de usturoi un paharel de vin alb sec 200 ml suc de...
Ingrediente: 4 buc. salau de aproximativ 400 g fiecare 4 cartofi potriviti 1 lamaie 2-3 fire patrunjel 4-5 catei de usturoi 100 ml ulei sare, piper, cimbru,...
Ingrediente: 600 gr. file de peste alb (spalat bine ; salau, cod, merluciu) 500 gr. de rosii (spalate) 2 cepe (curatate si spalate) 6-7 catei de usturoi...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 500 g file salau maioneza zeama de lamaie dupa gust sare,piper alb dupa gust masline pentru ornat 1-2 fire de ceapa verde tocata marunt sau putin...
?al?ul este un pe?te r?pitor de ap? dulce sau usor s?rat?; prefera apele curgatoare domoale, lacurile, apele din porturi, dar adânci. Lungimea sa este intre 40 cm - 1,30 m si poate atinge o greutate de pân? la 19 kg. In general, ceea ce gasim noi in pia