Petitchef

Sparanghel gratinat

Sparanghel gratinat Mi-au ramas cateva fire de sparanghel de ieri, pe care le-am pastrat, de pe o zi pe alta, infasurate intr-un prosop ud si bagate la frigider. Azi, le-am fiert cam 5 minute, in apa care clocotea deja. I-am pus apoi intr-un vas termorezistent uns cu ulei, am facut un sos alb simplu, unt+faina stins cu supa de pui, ca nu mai aveam lapte in casa. Am turnat sosul peste sparanghel, am ras deasupra cascaval, si am bagat totul la cuptor, pana s-a format o crusta maronie deasupra.Si pentru ca am citit ca gustul sparanghelului se completeaza bine cu ou, am fiert oua moi langa- 5 minute aprox, puse in apa cand aceasta clocotea.Sotul a mancat un gratar, cu orez cu sofran si salata de sfecla rosie.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Foitaj cu sparanghel, sunca și mozzarella
Foitaj cu sparanghel, sunca și mozzarella
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Salată cu sparanghel super gustoasă
Salată cu sparanghel super gustoasă
4 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești sparanghelul?
Cum să gătești sparanghelul?
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Sparanghel – colectie de retete Sparanghel – colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează