Petitchef

Brinzoaice (din aluat pentru cozonac)

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Aluatul :

Umplutura:

Preparare

  • Aluatul se framinta 30-40 de minute si se lasa la dospit alte 40-50 de minute.
  • Se pune apoi aluatul pe masa si se mai framinta 2-3 minute.Se acopera si se mai lasa 15 minute la dospit.
  • Apoi se intinde o foaie cu grosimea de 2 cm si se taie in patrate cam de 12 cm latura sau cit vreti sa fie de mari brinzoaicele.
  • Cu o lingura se umplu brinzoaicele cu crema de brinza, se aduc spre mijloc cele 4 colturi de aluat si se pun in tava unsa. Se ung brinzoaicele cu ou batut si se dau la cuptor sa se coaca.


Poze

Brinzoaice (din aluat pentru cozonac)
Brinzoaice (din aluat pentru cozonac) - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

21/10/2013

Este excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/09/2013

ARATA SUPER BINE

(0) (0) Abuz
30/08/2013

Reteta ok

(0) (0) Abuz
Silvia1974, 16/08/2013

Cred ca e buna reteta, o sa incerc si eu.

(0) (0) Abuz
05/02/2013

Super buneeeeeeeeeee

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mojito cubanez
Mojito cubanez
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Malibu cocktail
Malibu cocktail
15 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Retete de cozonac Retete de cozonac Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează