Petitchef

DECO ~ din albus de ou si zahar

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Albusul se bate spuma si se adaoga in ploaie zaharul pudra cernut.Totul se amesteca bine, eventual cu culori alimentare.
  • Aceasta compozitie se pune intr-un cornet pt.decorat sau o punga de nailon caruia i-se taie un coltiso,si se dreseaza forme dorite pe hirtie de copt / folie / nailonsi se lasa sa se usuce peste noapte.Se depoziteaza la loc uscat in cutii de tabla.
  • E mi-a printat diferite forme de sabloane pe care le-a bagat in folie pt.docu. si a dresat cu punga de nailon forme.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Cum sa faci zahar caramelizat Cum sa faci zahar caramelizat Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează