Gogosi economice

(4.50/5 - 12 voturi)
1 comentariu


Ingrediente:

- 150 ml iaur simplu
- 2 oua
- 1/2 cana cu zahar
- 40 g drojdie
- coaja rasa de lamaie
- faina cat cuprinde

Preparare:

Etapa 1: Cum procedam:
Dizolvam drojdia in 2 linguri cu apa calduta. O amestecam apoi cu iaurtul, ouale, zaharul si coaja de lamaie. La sfarsit adaugam faina .

Etapa 2: Framantam bine , sa iasa un aluat potrivit de tare, numai bun de intins. Lasam aluatul sa creasca 1-2 ore, pana isi dubleaza volumul.

Etapa 3: Ungem cu ulei masa de lucru si formam suluri lungi de aluat , carora le dam apoi forma de cerc unind capetele.

Etapa 4: Le lasam sa mai creasca 10-15 minute si apoi le prajim in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti.

Etapa 5: Le scoatem cu o paleta si le asezam pe hartie absorbanta. Le pudram cu zahar farin vanilat.


Printează paginaAdaugă la favorite

Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 31/08/2013, 19:29

Bun

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneascaPufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)
(c) Madeinwork | Mențiuni legale