Petitchef

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Altele
8 porții
15 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele. (Mai putem adauga faina de hrisca daca este necesar).

    Se intinde o foaie de 5 mm grosime.

    Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului.

    Le lasam sa stea in deshidrator, aproximativ 10-15 ore, la 40 de garde C.

    Se pun in pungi si se pastreaza in frigider cateva saptamani.


Întrebări:




Comentarii:

02/04/2013

E greu de gasit o paine raw vegan care sa iti placa.
Asta este chiar delicioasa. Felicitari .

(0) (0) Abuz
22/02/2013

Exelete !

(0) (0) Abuz
01/01/2012

Gdjhlklklkggyhk;pooiulllkjjhggffdf

(0) (0) Abuz
29/12/2011

Am plecat sa caut apa de izvor.....ca restul sunt la piata ..

(0) (0) Abuz
28/12/2011

Ce inseamna pulpa de nuca rezultata de la lapte ?????

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Raw brownie
Raw brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Retete Raw vegan Retete Raw vegan Caperele – condimentul nelipsit din bucataria mediteraneana Caperele – condimentul nelipsit din bucataria mediteraneana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează