Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Drob

(4.21/5 - 53 voturi)

7 comentarii

DrobTipul rețetei: Antreuri
Numarul de porții: 10 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Foarte ușor
Ingrediente:

- 1/2 kg carne tocata (amestec vita, porc, miel)
- 2 pungi ficat de pasare (- 1 kg)
- 1 punga pipote si inimi (- 1 kg)
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 legaturi usturoi verde
- 2 legaturi patrunjel
- 1 legatura marar
- 6 oua
- sare
- piper
Preparare:

Etapa 1: Se curata pipotele si inimile si se pun la fiert. Intr-o alta oala se pune ficatul la fiert.

Etapa 2: Dupa ce au fiert se lasa un timp sa se raceasca apoi se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul si se amesteca cu carnea tocata.

Etapa 3: Se pun la fiert 4 oua, intre timp se amesteca toate ingredientele cu 2 oua, sare si piper dupa gust.

Etapa 4: Se ia o tava de chec, se pune hartie de copt si te pune cam jumatate din amestec, adaugati ouale fierte (intregi) si deasupra restul de amestec. Puneti tava in cuptor pana cand drobul se rumeneste.




Printează pagina
De miealex (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Bunaaa

|
5 / 5

Excelent, gustul foarte aproape de cel clasic

1 / 5

Nu imi place!

3 / 5

Reteta simpla si eficienta.Prea mult pui (organe de pui).

4 / 5

Buuuuuuuuuuna!

5 / 5

Super

... click aici pentru a vedea toate comentariile (7)


Rețete inrudite



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Prajitura cu crema de nuca si cafea

Prajitura cu crema de nuca si cafea
dezgustător
delicios