Ingrediente: Aluatul de choux : 80 gr faina 50 gr unt 130 ml apa 2 oua 1 ou pentru ungere 1 lingurita de sare Umplutura: 250 gr branza proaspata (tip P...
Ingrediente: 2 dovlecei de marime medie 2 maini de fasole verde 1 cartof de marimea unui pumn 3 felii de telina-radacina (ca in poza – de grosimea a 3 degete) ...
Ingrediente: 1 paine panini 2 felii de somon afumat 4 felii de mozzarella Cateva fire de marar 50 gr sos de rosii 3 linguri de crema de branza Cateva frunze ...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 3 fileuri de meluciu 1 ceapa 100 gr spanac gatit cascaval ras (sau mozzarella) marar sare piper ulei mustar miere 1 aluat de foietaj lapte...
Ingrediente: 200 gr paste (aici pappardelle) 100 gr ricotta 100 gr somon afumat 1 șalotă (mică) smântână lichidă (sau puțin lapte) ulei de măsline extra virgi...
Ingrediente: 200 gr de somon fumé 800 gr de cartofi (aproximaiv 4 cartofi marime medie) 1 ou 200 ml smantana ulei de masline 2 linguri de marar 1 ceapa galbe...
Ingrediente: Sosul : 75 gr de maioneza suc de la 1/2 lamaie 1 lingurita mustar Dijon 1 lingura de patrunjel tocat 1 lingura de marar tocat 1 lingura de ule...
Ingrediente: 500 g brânză de vaci, 200 g smântănă, 100 g unt, 100 g făină, 100 g mălai, 4 ouă mari, 1/2 linguriță sare, 1 legătură mărar, smântănă pentru servit....
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ...
Ingrediente: aluat: 2 oua, 10 lg zahar, 8 lg ulei, 10 lg lapte, 1 praf de copt, faina cat cuprinde. umplutura: 500 gr urda, 4 lg zahar, 2-3 fire marar, 1 ou, zah...
Ingrediente: 500 g ciuperci, a ales ciupercile brune 500 g piept de curcan, curatat, spalat si taiat cuburi o ceapa mare sare, piper si marar, fie uscat fie verde...