Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

File de salau pane

(4.64/5 - 81 voturi)
13 comentarii



Ingrediente:

- 1 salau de 1 kg
- 2 oua
- 2 linguri de faina
- 2 linguri de pesmet
- sare,
- 100 g ulei.

Preparare:

Etapa 1: Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada si se desface in doua, in lungime. Se curata de piele si se scoate sira spinarii, cu grija, sa nu mai ramana oase.

Etapa 2: Se taie in bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10 minute. Se dau bucatile prin faina, apoi prin ou si pesmet si se prajesc in unt sau ulei fierbinte.Se servesc cu lamaie sau maioneza.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Excelenta!

Postat 03/08/2015, 10:34 | am gătit această rețetă
5 / 5

Delicios

Postat 23/09/2013, 18:06 | am gătit această rețetă
1 / 5

Brandul HOTANGELS RO , ofera un masaj 50% GRATUIT pt administratorul acestui site sau pentru autorul articolului si multe alte reduceri pentru cititorii articolului de mai sus (Happy Hours, 3+1 gratis, 5+2 gratis, etc). Mai multe detalii pe HotAngels ro si 0 7 3 4 2 0 0 1 0 0

hotangels | Postat 04/05/2016, 16:27
5 / 5

Excelent

Postat 29/09/2015, 13:02
5 / 5

Super

Postat 28/09/2015, 09:06
DIANA30
4 / 5

Avem o oferta speciala si noua de lucru part-time . Cereti mai multe informatii la adresa de email zkz01&yahoo.com

DIANA30 | Postat 28/09/2015, 08:55
...click aici pentru a vedea toate comentariile (13)

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.