Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

File de salau pane

(4.68/5 - 76 voturi)
12 comentarii


Ingrediente:

- 1 salau de 1 kg
- 2 oua
- 2 linguri de faina
- 2 linguri de pesmet
- sare,
- 100 g ulei.

Preparare:

Etapa 1: Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada si se desface in doua, in lungime. Se curata de piele si se scoate sira spinarii, cu grija, sa nu mai ramana oase.

Etapa 2: Se taie in bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10 minute. Se dau bucatile prin faina, apoi prin ou si pesmet si se prajesc in unt sau ulei fierbinte.Se servesc cu lamaie sau maioneza.


Printează pagina Adaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Excelent

Postat 29/09/2015, 13:02
5 / 5

Super

Postat 28/09/2015, 09:06
DIANA30
4 / 5

Avem o oferta speciala si noua de lucru part-time . Cereti mai multe informatii la adresa de email zkz01&yahoo.com

DIANA30 | Postat 28/09/2015, 08:55
5 / 5

FFF BUN.

Postat 27/09/2015, 22:01
4 / 5

Ok

Postat 27/09/2015, 16:09
5 / 5

Excelenta!

Postat 03/08/2015, 10:34 | am gătit această rețetă
...click aici pentru a vedea toate comentariile (12)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: