Petitchef

CARNATI PICANTI CU OCHI PE INSULA DE MAZARE CU SOS ROSU

CARNATI PICANTI CU OCHI PE INSULA DE MAZARE CU SOS ROSU
mal
Carnatii crestati i-am prajit in tigaie sub capac in untura lor. Am tocat o ceapa mica pe care am sotat-o in putin ulei doar cat sa-si lase aroma, apoi i-am adaugat boia dulce si apa si am asteptat sa fiarba.

Cand a inceput sa clocoteasca am adaugat mazarea verde si am lasat-o sa fiarba cca 10 min.Abia apoi am adaugat sare, vegeta si piper.
Intre timp am desfacut faina cu apa ...

Am adaugat peste mazare sosul de rosii
...apoi faina ca sa leg sosul:

...pentru balans am pus si putin zahar...am potrivit de sare si dupa cateva clocote am oprit focul.
In untura rezultata din prajirea carnatilor am facut si ochiurile de ou.
Am montat carnatii alaturi de ou pe o "insula" de mazare :)









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează