Ingrediente: 400 g fasole galbenă lată, 1 dovlecel, 4 fire de ceapă verde, 1 lingură de mărar proaspăt tocat, 1 lingură oțet de mere cu miere, o linguriță...
Ingrediente: 4 oua 2 avocado 2x 400 g fasole rosie (din conserva), scursa de zeama o ceapa rosie mica, taiata fin o mana de coriandru, taiat mare / patrunjel...
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: 500 g fasole boabe 1 morcov mare 1/2 telina potrivita 1 cartof potrivit 1 ceapa medie 1 ceapa mare 700 g scarita de porc suc de rosii marar delikat...
Ingrediente: 400 g. costita afumata, ciolan afumat sau sunca de casa, 500 g. fasole pastai 1 morcov, 1 patrunjel, 2 fire de ceapa verde, 2 catei usturoi, 1...
Ingrediente: O MASURA DE COUS COUS(O CEASCA) DOUA MASURI DE APA(DOUA CESTI) SARE SI PIPER DUPA GUST O LINGURA ULEI DE MASLINE 150 GR.FASOLE ROSIE FIARTA SAU LA...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
Ingrediente: fasole boabe o ceapa un morcov o felie telina pastrnac radacina de patrunjel zeama de varza o lingura bulion ardei sare piper cimbru o lingura de...
Ingrediente: 1 cutie conserva fasole rosie de 400 g,scursa de zeama si clatita bine cu apa 1 cutie boabe de porumb in conserva cca 300 g,scursa de zeama 1...
Ingrediente: Ingrediente: 700 g fasole boabe alba fiarta 3 legaturi de ceapa verde 200 g carnat proaspat 400 g carnat afumat 400 g pastrama de ceafa de porc 1...