Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: o pulpa din spate de miel ( se da la o parte grasimea vizibila si se dezoseaza) sare piper boabe 4 linguri cu pasta de rosii apa putin cimbru 2...
Ingrediente: cartofi,de preferinta mai mari,(cant. dupa preferinta) se spala. se taie in jumatati sau sferturi,depinde de marimea lor, 1 legatura patrunjel...
Ingrediente: Pentru bait am avut nevoie de o oala mare (in care sa incapa curcanul si sa stea si acoperit cu bait pana sus) am adaugat in oala 3/4 dintr-o...
Ingrediente: 1,5 kg. de coaste de porc (spalate si sterse) 2 linguri cu mustar 2 linguri cu pasta de rosii 2 linguri cu miere 4 linguri cu ulei de masline 3...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: 2 iepuri 2 cepe un ardei gras cateva fire de usturoi verde 6-7 catei de usturoi 4-5 ardei subtiri 2-3 frunze de dafin ulei de masline (50-100 ml)...
Ingrediente: 3 pulpe pui marinata: ulei sau unt lichid boia de ardei cimbru rosmarin piper 1 catel de usturoi, alte ierburi aromate dupa preferinta sare
Ingrediente: 2 salai ulei de masline 3-4 catei de usturoi 1 ceasca de vin alb sec 1 cesca sos de rosii 1 mana de rosii cherry patrunjel proaspat sare piper...
Ingrediente: 4 ciocanele de pui boia de ardei cimbru piper vegeta (sau vegeta speciala pentru pui) ulei de masline/floarea soarelui/ porumb (ce va place) Pentru...
Ingrediente: 1 kg coaste de porc 1 kg de cartofi o jumatate de capatana de usturoi 1 lingurita de boia de ardei dulce 1/2 lingurita de piper 1/2 lingurita de...
Ingrediente: 12 prepelite 1 capatana de usturoi 3-4 foi de dafin 50 ml ulei de masline sare, piper dupa gust 2-3 ramurele de cimbru proaspat 10 ramurele de...