Petitchef

Balmos ciobanesc

Desert
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune la fiert laptele si apoi se adauga malaiul, ca pentru mamaliga, amestecindu-se continuu.
  • Cind este aproape gata fiert , se adauga smantana, untul si branza de burduf, toate in aceasta ordine ,amestecindu-se pana se omogenizeaza totul .
  • Se mai lasa la fiert citeva minute ,dupa care se poate servi ! Va doresc.


Întrebări:




Comentarii:

07/05/2017

Bun balmosul !!
Incercati reteta cu toata increderea !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sundae
Sundae
6 porții
5 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cheesecakes vegan
Cheesecakes vegan
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Madeleines - petitchef
Madeleines - petitchef
15 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sarlota in stil tiramisu fara oua
Sarlota in stil tiramisu fara oua
6 porții
5 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanesc Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanesc

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează