Petitchef

Fursecuri cu nuca si dulceata de capsuni

:)

Desert
15 porții
35 min
20 min
Ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Se amesteca apa cu uleiul, zaharul, ouale, galbenusul si sarea. Se adauga faina si se framanta. Se fac bilute si se dau prin albus si nuca.
  • Li se face in mijloc o adancitura mica cu degetul. Se pun in tava pe hartie de copt si se coc 15-20 min. la 200 grade. Fiecare adancitura se umple cu dulceata si se lasa sa se raceasca.


Întrebări:




Comentarii:

12/12/2016

Usoara de executat si buna

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Asa e si aspectul e minunat

cnstantin, 11/12/2016

Bun

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Da


Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri din foitaj cu speculoos
Fursecuri din foitaj cu speculoos
16 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Fursecuri 3 ingrediente
Fursecuri 3 ingrediente
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri spiralate cu diamante
Fursecuri spiralate cu diamante
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
Fursecuri cu ciocolată făcute la thermomix
4 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează