Petitchef

Granola bars

Desert
4 porții
30 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ungeti cu o lingura de unt o tava de yena.
    Preincalziti cuptorul la 180 grade C.Asezati fulgii de ovaz si migdalele intr-o alta tava si dati la cuptor cam 10 minute (la 180 grade C).Intre timp restul ingredientelor amestecatile intr-o oala pe soba pana cand zaharul brun este complet dizolvat.
  • Apoi scoateti din cuptor fulgii si amestecati cu restul ingredientelor. Pasta obtinuta intindeti-o in tava de yena.Micsorati temperatura din cuptor la 150 grade C.Asigurati-va ca pasta este intinsa in tava de yena avand o inaltime de aprox 2 cm inaltime.
  • Dati la cuptor 25 de minute la foc mic (150 grade C).
    Scoateti apoi din cuptor, raciti si taiati in dreptunghiuri de marimea unui Mars. impachetat in folie de aluminiu si tinut in frigider.(pana la o saptamana)Sunt excelente ca si suplimente alimentare, dupa efort sau la o plimbare cu bicicleta.

Rețete inrudite

YouTube

Granola de casa



Poze

Granola bars
Granola bars - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Granola de casa
Granola de casa
5 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Raw brownie
Raw brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrines cu raffaello (fără gătire)
Verrines cu raffaello (fără gătire)
4 porții
5 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mendiants
Mendiants
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci granola acasa! Cum sa faci granola acasa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează