Petitchef

Savarine cu pesmet

Desert
2 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam bine in continuare,pana capata o consistenta ca de bezea.
  • Inglobam si galbenusurile,pe rand. La sfarsit pesmetul si faina.Se pune compozitia in forme si se coace in cuptorul incins la 180 de grade pentru 30 de minute.Sau pana trece testul scobitorii.
  • Zaharul se caramelizeaza,apoi se "stinge" cu apa rece.Atentie,la aburi!
  • Dupa ce s-au racit savarinele,luam cate una si o scufundam in sirop.Le lasam cat sa se imbibe bine le scoatem pe un platou.Taiem capacelele umplem cu frisca muuuulta si le ornam dupa preferinta.


Poze

Savarine cu pesmet
Savarine cu pesmet - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Savarine cu pesmet (reteta video)
Savarine cu pesmet (reteta video)
15 porții
1 h 10 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Savarine cu pesmet
Savarine cu pesmet
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Savarine cu pesmet
Savarine cu pesmet
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Savarine
Savarine
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Savarine
Savarine
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Savarine
Savarine
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează