Petitchef

Cartofi caramelizati...and stuff

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • A fiert cartofii pe jumatate si apoi i-a taiat bucati potrivit de mari. Gogosarii i-a taiat felii, ceapa am taiat-o in 4, a adaugat stafidele si curmalele si a condimentat cu restul ingredientelor.
  • A stropit totul cu ulei din belsug si cu o cana cu apa in care au fiert cartofii. Toate au mers apoi intr-o tava tapetata cu hartie. Le-a tinut la cuptor la foc mediu, intorcand din cand in cand si mai adaugand apa daca ramaneau fara zeama.
  • Intr-un final legumele s-au caramelizat si s-au patruns exact cat trebuie. Au fost o nebunie, langa ceva pui cu mujdei si o salata verde.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi congelați, prăjiți la air fryer!
Cartofi congelați, prăjiți la air fryer!
2 porții
14 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Cartofi spiralați la cuptor
Cartofi spiralați la cuptor
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofi gratinati Cartofi gratinati 12 retete de Cartofi copti 12 retete de Cartofi copti Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează