Petitchef

Ciorba de rata cu varza/ Romanian duck and cabbage soup

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se incinge uleiul intr-o oala si se caleste ceapa pana cand devine translucenta. Se adauga morcovul, telina si treptat varza, si se stinge cu o cana cu apa.
  • Cand incepe sa fiarba se adauga carnea, foaia de dafin si se acopera bine cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mediu cu capacul pus pe o parte 30-40 minute , apoi se adauga zeama de varza si se lasa sa mai fiarba vreo 10 minute, apoi se pun rosiile.
  • Se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe os . Se pun pastele si se lasa 5-10 minute, se gusta de sare si piper, se opreste focul si se adauga verdeata.


Întrebări:




Comentarii:

10/12/2013

Delicius!

(0) (0) Abuz
28/09/2013

Trebuie sa fie excelenta , si aspectul este prezentabil si in primul rind gustul, caci toate ingredientele sint naturale deci este excelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează