Petitchef

Conchiglioni umplute

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cum se pregatesc: Se fierb pastele si apoi se lasa la racit.
  • Se amesteca branza sarata cu crema de branza, 3 rosii taiate marunt, sare si piper. Se amesteca pana se obtine o crema apoi se umplu pastele.
  • Se aseaza apoi conchiglioni intr-o cratita unsa cu unt si se tin in cuptorul cald, dar cu focul oprit.
  • Se zdrobeste busuiocul intr-un castronel impreuna cu uleiul de masline, oregano, sare si piper.
  • Se stropesc apoi pastele cu amestecul de busuioc si se decoreaza cu felii de rosii.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează