Petitchef

Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci

Felul principal
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru sosul de ciuperci:

Preparare

  • Se amesteca intr-un bol carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel. Se deschide cotletul in trei parti pe lungime, fara a-l taia de tot si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se pun feliile de bacon, pe urma carnea si se ruleaza. Se leaga cu ata de bucatarie si se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pune la cuptor 75 minute la 185ºC.
  • Se prepara sosul: se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga ciupercile taiate pe jumatate, pe urma 100 ml de smantana, sare, piper si patrunjel tocat. Se ia de pe foc si se adauga faina amestecata cu restul de smantana.
  • Se amesteca bine si se pune iar pe foc pana se ingroasa. Cotletul se taie felii si se serveste cu sos cald.


Poze

Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 2
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 3
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 4
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 5
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 6
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 7
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 8
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 9
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 10
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 11
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 12
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 13
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 14
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 15
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 16

Întrebări:




Comentarii:

17/10/2016

Am facut reteta este foarte gustoasa.am adaugat garnitura de orez.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/09/2013

Minunat

(0) (0) Abuz
12/01/2013

Arata f. bine.....am s-o incerc si eu.

(0) (0) Abuz
torzsok tibor
torzsok tibor, 07/08/2010

Am pregatit duminica trecuta. Este exceptional. Felicitari pentru reteta.

(0) (0) Abuz
cory-ramy
cory-ramy, 09/12/2009

Minunat.. o sa o fac de revelion!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează