Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

FILE DE SALAU PANE

REȚETE


MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(4.72/5 - 57 voturi)

6 comentarii



FILE DE SALAU PANE

File de salau pane







1 salau de 1 kg, 2 oua, 2 linguri de faina, 2 linguri de pesmet, sare, 100 g ulei.



Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada si se desface in doua, in lungime. Se curata de piele si se scoate sira spinarii, cu grija, sa nu mai ramana oase. Se taie in bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10 minute. Se dau bucatile prin faina, apoi prin ou si pesmet si se prajesc in unt sau ulei fierbinte.

Se servesc cu lamaie sau maioneza.

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

The best

5 / 5

Excelenta .

5 / 5

Delicios

| i cooked this recipe
5 / 5

Site-ul acesta mi-a deschis okii :x

... click aici pentru a vedea toate comentariile (6)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb

Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
dezgustător
delicios