Petitchef

File de ton cu sos de mustar si orez picant

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

ptr orez :

Preparare

  • Fileurile se stropesc cu sare si zeama de lamaie si se tin asa,30 de minute .Se fierbe apa sau supa de peste cu sare ,se adauga fileurile si se fierb la foc mic,cam 6 minute,sa nu se sfarame.
  • Scoateti pestele si pastrati-l cald.Fierbeti in continuare zeama ramasa 4 minute,sa scada.Topiti untul la microunde si amestecati cu faina.
  • Adaugati in apa care fierbe branza,mustarul,untul cu faina,zaharul si vinul, amestecati sa se omogenizeze,fierbeti pana se leaga sosul.La sfarsit potriviti de sare,piper si adaugati ierburile de provence si patrunjelul tocat.Aranjati pe farfurie pestele,stropiti-l cu sos si serviti alaturi de garnitura pe care o doriti. folosit aici orez picant.
  • Pentru orez:
    caliti ceapa si ardeiul iute in putin ulei,adaugati orezul,amestecati si prajiti orezul,cam 5-6 minute,adaugati sosul de peste si pasta de ardei iute,mai prajiti un minut apoi serviti alaturi de peste.


Poze

File de ton cu sos de mustar si orez picant
File de ton cu sos de mustar si orez picant - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează