Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Legume cu peste tuna

(3.00/5 - 1 vot)



Ingrediente:

- un sfert de varza (taiata buc. potrivite ci nu tocata marunt)
- o jumatate de ceapa(taiata solzisori)
- o jumatate de morcov (taiat fasii subtiri)
- o coserva cu peste tuna
- putin ulei
- 4 linguri cu apa
- sare si piper dupa gust

Preparare:

Mai intai se caleste ceapa si morcovul in putin ulei,apoi se adauga varza si se mai caleste putin,dupa care adaugam apa si punem capacul,o inabusim la foc potrivit cam 3 minute,dam capacul deoparte adaugam sarea + piperul si le mai lasam pe foc(mare) cam 2minute amestecand continuu,cand este gata le punem in farfurii in portii egale iar deasupra punem peste tuna(conserva).


Printează paginaAdaugă la favorite

Punctează această reţetă:


Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăPeștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătate„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: