Petitchef

Oua florentine

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru sosul florentin:

Preparare

  • Pentru sosul florentin se decongeleaza, scurge si toaca spanacul.
  • Se mixeaza apoi intr-un blender impreuna cu restul ingredientelor pana este omogen si fin. Se toarna intr-o craticioara si se da in clocot.
  • Pentru oua se amesteca intr-un bol pesmetul, parmezanul, oregano-ul si rozmarinul. Oulae se bat si se prajeste o omleta in unt topit.
  • O forma se unge cu unt si se asaza in ea omleta. Se unge cu sosul florentin si se presara deasupra amestecul de pesmet si ierburi.
  • Se da la cuptorul preincalzit 5-10 minute.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua surpriza de paste
Oua surpriza de paste
16 porții
2 h 13 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? 6 altfel de oua 6 altfel de oua

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează