Ingrediente: 600 gr vinete 450 ml sos de roșii 60 gr parmezan ras 1 ceapă (aproximativ 60 g) 200 gr mozzarella frunze de busuioc (după gust) Pentru prăjit: Ulei...
Ingrediente: Crumble de parmezan: 50 gr de făină 40 gr parmezan 50 gr unt rece Crema de mazăre: 280 gr mazăre fiartă scursă 150 ml supă de legume 1 lingură de...
Ingrediente: Unt 20g (pentru ungerea formelor de Ramekins) 100g masline negre (fara samburi) 4 lingurite de ulei de masline 3 oua Lapte 100 ml 200g de faina 1...
Ingrediente: 150 gr de făina 5 gr praf de copt (1/2 plic) 3 ouă 100 ml ulei de măsline 15 gr parmezan ras (2 linguri) 40 gr mozzarella rasă sare piper 70 gr...
Ingrediente: 1 foietaj dreptunghiular 160 gr cremă de brânză 30 gr parmezan 1 ou 20 gr de unt 1 linguriță pudră de usturoi (sau cățel de usturoi zdrobit) 1 mână...
Ingrediente: Sos Bolognese: 3 linguri de ulei de măsline (+/-) 70 g ceapă (1) 100 g morcov (1) 50 g tulpini de țelină (1) 1 linguriță rozmarin uscat 500 g carne...
Ingrediente: 500 g conopidă (curățată) 2 ouă 40 g parmezan 4 linguri făină 2 linguri de pesmet 1 lingură de pătrunjel (tocat) piper după gust sare după gust
Ingrediente: 150 g foi de lasagna uscată (aprox.) 550 gr dovlecei (aprox. 4) 45 gr vin alb 80 gr parmezan ras 1 mozzarella 1/2 ceapă (mică) Ulei de măsline după...
Ingrediente: 360 g paste (aici penne rigate) 200 ml smântână de gătit 200 g șuncă / bacon (în fâșii sau cuburi) 40 g unt 30 g parmezan ras 1 cățel de usturoi...
Ingrediente: 400 gr dovleac (curățat) 1 ou 80 gr brânză parmezan rasă 100 gr pesmet 1 linguriță rozmarin uscat 1 linguriță de nucșoară sare după gust Ulei de...
Ingrediente: 180 gr paste făinoase 130 gr cârnați 120 gr ciuperci 50 ml smântână de gătit 10 ml vin alb 1/2 pahar apă caldă 20 g parmezan ras 1 cățel de usturoi...
Ingrediente: 180 gr paste 300 gr dovlecei 40 gr vin alb 125 gr iaurt grecesc (1 pahar) suc de 1/2 lămâie (mică) 10 gr parmezan 4 frunze de busuioc 1 cățel de...
Ingrediente: Pentru aluat : 200 gr faina 2 ou 1 lingura ulei de masline Pentru umplutura : 80 gr de prosciutto crudo 80 gr de parmezan busuioc proaspat
Ingrediente: 380 g gnocchi 400 ml (400 g) piure de roșii 1 lingură ulei de măsline sare piper 1 cățel de usturoi 4 frunze proaspete de busuioc (+/-) 125 g...
Ingrediente: 1 kg de cartofi 300 gr de faină T45 1 ou Sare Pentru sosul “alla sorrentina”: 800 ml piure de tomate 60 gr parmezan 250 gr mozzarella 1 cățel de...
Ingrediente: Pentru sos: 500 ml piure de roșii 1/2 ceapă mică ulei de măsline extra virgin Pentru chiftele: 200 gr carne tocată de porc 200 gr carne tocată de...