Petitchef

PUI IN SOS DE PORTOCALA CU MORCOV

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpele de pui,spalate si uscate in prosoape de hirtie se condimenteaza cu sare si piper si se rumenesc in uleiul incins,pe ambele parti ,la foc moderat,cite 3-4 minute pe fiecare parte,apoi se adauga sucul portocalei si supa%2


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează