Petitchef

Salata cu morcovi caliti si iaurt

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Dam morcovii pe razatoarea mare sau ii taiem cu dispozitivul pentru legume.
  • Incingem uleiul intr-o tigaie si calim morcovii 7 minute, pana se inmoaie un pic. Sa nu fie moi, ci cum s-ar spune, pe jumatate fierti.
  • Intr-un bol amestecam iaurtul cu usturoiul pisat sau tocat, adaugam morcovii raciti, stafidele, condimentele. Dupa gust, se poate pune si zeama de lamaie.
    Se orneaza cu masline si frunze de patrunjel.


Poze

Salata cu morcovi caliti si iaurt
Salata cu morcovi caliti si iaurt - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/03/2015

Are un gust superb inceaca si tuuu

(0) (0) Abuz
09/02/2013

Gustos!

(0) (0) Abuz
Cocolino
Cocolino, 12/12/2009

Super tare

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează