Petitchef

Salata nemteasca

Felul principal
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca putin si se taie cubulete. Cabanosul se pune in microunde cateva minute si se taie rondele, iar ceapa se taie feliute.
  • Intr-un bol se amesteca ingredientele de mai sus. Se prepara sosul: se amesteca iaurtul cu mustarul, otetul, tarhonul si patrunjelul tocate si sare dupa gust. Se toarna peste cartofi si se amesteca.


Poze

Salata nemteasca
Salata nemteasca - poza 2
Salata nemteasca - poza 3
Salata nemteasca - poza 4
Salata nemteasca - poza 5
Salata nemteasca - poza 6
Salata nemteasca - poza 7
Salata nemteasca - poza 8
Salata nemteasca - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează