Petitchef

Salau in aspic

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zarzavatul se curata si se pune la fiert in 2 litri de apa rece. Cand sunt aproape fierte se adauga pestii si se mai lasa 10 minute.
  • Se scot pestii si se asaza in forme. Supa ramasa se strecoara si in ea se dizolva gelatina inmuiata in apa. Se toarna aspicul in forme si se lasa sa se inchege.
  • Carne de pui in aspicGelatina de caiseCurcan cu ciuperci in aspicJeleu de lamaieGelatina de mereBudinca de fructe cu gelatinaSupa de rosii cu galustePiftie de pesteSupa-crema de linte.
  • Crema de avocadoGelatina cu lapteRagu de rataSalata cu sos de coacazeRasol de salau cu garnitura de ciuperciPiftie de pui.

Rețete inrudite

YouTube

Buddha bowl cu somon


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Buddha bowl vegetarian
Buddha bowl vegetarian
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează