Petitchef

Tapas - Chorizo in vin rosu

Acesta este un tapas rapid, nu necesita foarte multa munca si este delicios. Puteti alege orice tip de chorizo preferati, afumat, uscat, proaspat.

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Chorizo se taie rondele, 1 cm grosime. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se adauga chorizo. Nu se lasa mai mult de 1-2 minute.
  • Se adauga vinul rosu si se lasa la foc mediu in jur de 5 minute.
  • La sfarsit se adauga patrunjelul tocat fin. Se serveste cu paine proaspata sau prajita.

Rețete inrudite

YouTube

Pesto rosu



Poze

Tapas - Chorizo in vin rosu
Tapas - Chorizo in vin rosu - poza 2
Tapas - Chorizo in vin rosu - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pesto rosu
Pesto rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Vin fiert - petitchef
Vin fiert - petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cod in crustă de chorizo
Cod in crustă de chorizo
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează