Ingrediente: o pulpa din spate de miel ( se da la o parte grasimea vizibila si se dezoseaza) sare piper boabe 4 linguri cu pasta de rosii apa putin cimbru 2...
Ingrediente: 1 pulpa de miel de 2 - kg 6-7 catei mari usturoi 1 pahar mare vin alb 1 cana de apa cca 50 ml ulei de masline/floarea soarelui. 2-3 crengute...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: o bucata pulpa de miel 1 legatura usturoi verde un pahar vin rosu 3 linguri ulei de masline 2-3 frunze de dafin cativa fulgi de ardei iute sare si...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 1.750 kg carne de miel 1.250 kg cartofi 3-4 dinti usturoi 150 ml ulei de masline patrunjel sare, piper 1 cupa de coniac 10 g margarina salata...
Ingrediente: O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura...
Ingrediente: o pulpa de miel 500 g ficat de miel 3 catei de usturoi pentru impanat pulpa de miel inainte de a fi fripta la grill sau la gratar Pentru marinata...
Ingrediente: Pentru marinada: coaste de miel 2 lg mustar usturoi rozmarin 2 lg ulei de masline sare, piper 1/2 cana vin Pentru tava: 1 lg ulei de masline o...
Ingrediente: 700 g pulpa de miel cu os doi cartofi mari 2 morcovi 3 rosii micute 2 pahare vin alb sare piper -cimbru 3 felii de slanina 6 catei usturoi ulei