Amestecati oul cu lichiorul de anason, zaharul, sarea, coaja de lamaie si uleiul.
Adaugti faina putin cate putin si amestecati (amestecati cu mainile).
Framantati aluatul cu mana astfel incat acesta sa devină elastic, apoi intindti-l cat mai subtire folosind un sucitor.
Folosind un cutit dintat, taiati benzi de aproximativ 3 cm latime, apoi taiati aceste benzi pentru a le face mai scurte. (noi le-am facut aproximativ 8 cm)
De asemenea, le puteti praji. Pentru a face acest lucru, prajiti-le in ulei fierbinte si scoateti-le cand sunt aurii. Pudrati zahar pudra.
Poze
Întrebări:
Comentarii:
stela,
22/03/2019
Usor si bune,seamana un pic cu minciunelele daca ar fi modelate altfel.Cred ca lichiorul de anason poate fi inlocuit si cu altfel de esenta sau lichior daca nu avem de anason
Comentarii:
Usor si bune,seamana un pic cu minciunelele daca ar fi modelate altfel.Cred ca lichiorul de anason poate fi inlocuit si cu altfel de esenta sau lichior daca nu avem de anason