Ingrediente: Aluatul de brioșă: 6 gr drojdie uscată de panificație (1 plic / 15 gr drojdie proaspătă) 150 ml lapte integral (sau lapte fermentat) 400 gr făina...
Ingrediente: 4 oua 200 gr zahar 200 ml ulei 100 ml lapte 300 gr faina 2 lingurite de praf de copt 20 g pudra de cacao 1 lingura extract de vanilie 1 varf de sare
Ingrediente: 1 aluat de patiserie 250 ml lapte 2 galbenusuri de ou 1 baton de vanilie 60 gr zahar 30 gr amidon de porumb 1 ou pentru ungere zahar pudra
Ingrediente: Miezul de ciocolata: 90 de gr de ciocolata cu lapte 2 linguri smantana 40 de gr de unt Les moelleux : 110 gr de faina 90 de gr zahar 2 oua 90 de gr...
Ingrediente: Blatul : 3 oua 70 gr zahar 1 lingurita extract de vanilie 25 gr de cacao pudra- fata zahar 80 gr faina ( tip T45 - T55) 11 gr praf de copt un praf...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: 80 gr faina de orez 80 gr pudra de migdale (migdale macinate) 80 gr amidon de porumb 50 gr zahar 200 ml smantana de soia 1 lingurita bicarbonat de...
Ingrediente: Blatul: 4 oua 60 gr zahar sare 1 lingura extract de vanilie 100 gr de faina Crema: 80 gr de mascarpone 120 ml de smantana pt frisca (30% grasime)...
Ingrediente: 200 gr unt moale 100 gr zahar brun 50 gr zahar 2 oua o lingurita extract de vanilie o lingurita de bicarbonat de sodiu 270 gr faina un praf de sare...
Ingrediente: 1 pachet de foi filo (foi de brick) 100 gr unt (topit) 2 ouă 240 ml lapte 100 gr de zahăr 1 linguriță extract de vanilie 40 gr fistic Sirop: 100 gr...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 2 cornuri (vechi) 2 oua 150 ml de smantana lichida 150 ml lapte 15 gr zahar tos (1 lingura mare) 1 lingura de zahar 1 lingurita extract de vanilie...
Ingrediente: 2 sau 3 mere (în funcție de mărimea lor) 135 gr de făină 1 ou ½ pachet de praf de copt 1 linguriță aromă de vanilie 50 gr pepite de ciocolată...
Ingrediente: Aluatul: 57 ml apa calda 57 ml lapte cald 1/2 plic de drojdie uscata 315 gr faina 35 gr zahar un praf de sare o lingurita extract de vanilie 85 gr...
Ingrediente: 190 gr de unt moale 1 prafde sare 1 lingurita extract de vanilie 1 albus 75 gr de zahar pudra 225 gr faina 50 gr ciocolata cu lapte (optional) 50...
Ingrediente: Clatite : 250 gr de faina 4 oua 500 ml lapte 2 linguri ulei 1 lingura extract de vanilie 1 varf de sare Merele: 5 mere golden 2 linguri zahar 1...
Ingrediente: Crema de vanilie : 250 ml lapte 2 galbenusuri 1 pastaie de vanilie 60 gr zahar 30 gr amidon de porumb 2 aluaturi de foietaj 75 gr pepite de...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 100 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 100 gr de unt Cheesecake : 300 gr crema de branză (tip Philadelphia) 100...
Ingrediente: Piureul de mere : 4 mere 1 baton de vanilie (1 lingurita de extrait de vanilie) 1 lingura zahar brun 50 ml apa 4 mere 1 lingura unt 2 aluaturi de...
Ingrediente: Alatul de fursecuri: 100 g unt moale (tăiat în bucăți mici) 50 g zahăr alb 65 g zahăr brun 1 ou întreg 1 linguriță de extract de vanilie un praf de...
Ingrediente: 2 aluaturi de foietaj 250 ml lapte 1 lingurita extract de vanilie 40 gr de sucre (20 + 20) 20 gr de amidon 1 ou 25 gr de unt 2 linguri de lapte 2...
Ingrediente: 125 gr zahar 2 oua 100 gr faina 100 gr unt un praf de sare 1 lingurita extract de vanilie 50 gr de cacao Pentru decor (optional): zahar pudra alune
Ingrediente: 75 gr zahar un praf de sare o lingurita extract de vanilie 100 gr unt moale 1 ou 200 faina 100 gr de ciocolata neagra (aprox) 100 gr de nuca de...