Petitchef

Halloumi la gratar

Halloumi la gratar Halloumi este o branza de origine cipriota, iar astazi este fabricata (si denumita asemanator) si-n alte tari ale Orientului Mijlociu. Poate fi consumata si ca atare, ori poate fi fripta pe gratar ori prajita in tigaie cu sau fara ulei, amestecata in salate etc. La caldura, desi nu se topeste, textura i se schimba intr-un mod fericit.

Feliile de halloumi se coc pe gratarul incins in prealabil pana se rumenesc frumos.
Se servesc de urgenta :)

L-am rugat pe sotul meu sa le dea un look dramatic LOL si as zice c-a reusit. :)

Taina: halloumi este o branza sarata si daca uneori se nimereste cate o serie din cale-afara de sarata, o puteti desara, lasand feliile de branza, in lapte, pana a 2-a zi.










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează