Petitchef

Sarmale in frunze de sfecla (de post )


Ingrediente:

4-5 cepe mari
1 pastarnac
2 morcovi
1 cana orez
1 cana apa
1 lingura biovegetal
bulion
piper
smantana
frunze de sfecla

 
Mod de preparare:
Se c?lesc 4-5 cepe mari, 1 p?stârnac, 2 morcovi; se adaug? 1 can? orez, 1 can? ap?, 1 lingur? Biovegetal, bulion, piper.
Se fierb pân? absoarbe orezul apa. Din acest amestec se fac sarmale în frunze de sfecl? de zah?r ?i se fierb la foc mic. Sunt delicioase cu smântân?. Frunzele de sfecl? s? fie mari ?i op?rite în ap? cu sare.
Sarmale in frunze de sfecla (de post )
     
Pofta buna!







Comentarii:

20/08/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sarmale de post in foi de vita
Sarmale de post in foi de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sarmale cu nuci (de post)
Sarmale cu nuci (de post)
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sarmale de post
Sarmale de post
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Sarmale cu orez de post
Sarmale cu orez de post
8 porții
2 ore
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cateva idei culinare cu frunze de menta Cateva idei culinare cu frunze de menta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează