Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

SOS DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA

De divianas-world
(4.55/5 - 158 voturi)

22 comentarii


Ingrediente: spanac, faina, lapte, sare, ulei sau unt si usturoi.


Mod de preparare:
Spanacul se spala bine din mai multe ape.
Se pune la fiert in apa cu sare, cand apa fierbe si se lasa 20 minute.
Cand este gata spanacul se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins, dupa care se adauga faina, se amesteca si se lasa un pic sa se prajeasca, dupa care se adauga laptele incet ca la maioneza amestecand continuu, dupa care se lasa sa fiarba un pic sosul. Se adauga usturoiul pisat, sarea si spanacul tocat si se mai lasa un pic pe foc amestecand continuu.
Se serveste cu ochiuri de oua, canat prajit
Pofta buna!

Imprimer cette page
De divianas-world (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Super

| i cooked this recipe
5 / 5

Eu am 13 ani si m-ai ajutat foarte mult

5 / 5

Arata bine

5 / 5

Sper sa-ti placa ...))))))))))))

5 / 5

F BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAA

5 / 5

E super !

... click aici pentru a vedea toate comentariile (22)

Rețete inrudite


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Weekendul motiv de Brunch?Weekendul motiv de Brunch?Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Chiftelute cu sos

Chiftelute cu sos
dezgustător
delicios