Ingrediente: 500 g carne de pui 1 pahar de vin alb 2 pahare de suc de rosii 5-6 catei de usturoi oregano si boia de ardei sare si piper 3 linguri ulei de masline
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: -1 kg fasole verde cat mai tanara pentru sosul de usturoi: 1 capatana usturoi 3-4 linguri ulei 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu 1 lingura otet...
Ingrediente: carne de pui 2-3 rosii bine coapte 1 ceapa cativa catei de usturoi 1/2 ardei o mana generosa de masline busuioc,oregano si putin cimbru sare si piper
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: sare+ piper ca 50ml ulei de masline 150 g Creme fraiche /smintina groasa 1 ls cu virf de faina alba 0,375 l supa de gaina de casa sau instant 1...
Ingrediente: Pentru carnea de vitel 4 bucati de vitel, 100 g fiecare 4 linguri mustar 1 lamaie, taiata felii foarte subtiri Pentru sos 1 capatana de usuroi 150...
Ingrediente: 1 salau proaspat pescuit sare+piper 2-3ls faina 1 ou 1 legatura de patrunjel, eventual si marar. ceva ulei de masline sau unt de lemn pentru...
Ingrediente: 4 catei de usturoi 2 linguri de margarina 10 frunze de spanac (cu coada cu tot) 10 rosii micute 5-6 linguri de ulei de masline sare si piper
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 300 g morcovi, curatati si taiati betisoare cateii de la o capatana de usturoi, decojiti 6 fire de ceapa verde, tocate 1...
Ingrediente: 1 morcov 1/2 cana migdale inmuiate si scurse 2 catei de usturoi 1 lg ulei de masilne extravirgin 4 buchetele de broccoli 1 lg fulgi de drojdie...
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Ingrediente: 350 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute 4 linguri de ulei de arahide (sau de floarea-soarelui) 1 capatana mare de usturoi, cateii...