Petitchef

Conopida cu maioneza

Antreuri
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Conopida se spala si se desface in buchetele.Se pune un vas cu apa si sare la fiert iar cand apa da in clocot se adauga conopida si se fierbe cateva clocote.
  • Conopida ar trebui sa ramana “al dente”.
  • Se scurge bine de apa si se lasa sa se raceasca.
  • Se toaca marunt si se amesteca cu maioneza ,sare,piper, zeama de lamaie dupa gust si smantana.

Rețete inrudite

YouTube

Maioneza fara ou



Întrebări:




Comentarii:

12/12/2016

EU MAI ADAUG 2-3 CĂȚEI DE USTUROI ZDROBIȚI

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cnstantin, 11/12/2016

Fffbun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/12/2016

E ok

(0) (0) Abuz
12/12/2016

F. bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu maioneza si iaurt
Conopida cu maioneza si iaurt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si... maioneza
Chec cu ciocolata si... maioneza
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Maioneza fara ou
Maioneza fara ou
4 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Maioneza perfecta!
Maioneza perfecta!
1 porții
13 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează