Petitchef

Oua umplute, fara maioneza!

Antreuri
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se toaca cat mai marunt sunca si maslinele verzi. Ouale se taie in jumatati si se pregatesc pentru umplere.
  • Intr-un castron se zdrobeste galbenusul cu furculita, se amesteca cu un fir de ulei de masline apoi se adauga treptat sunca, maslinele, un praf de parmezan si usturoiul tocat pana se formeaza o pasta omogena.
  • Se umplu albusurile cu pasta obtinuta apoi se orneaza dupa preferinte. Fara maioneza, sunt la fel de cremoase dar mai ales sanatoase.
  • Se consuma reci. Se recomanda fresh de citrice sau limonada mai ales pentru cei care nu pot manca prea multe oua.


Poze

Oua umplute, fara maioneza!
Oua umplute, fara maioneza! - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/12/2013

E foarte buna nu e asa gretoasa cum e cu maioneza excelenta o sa m-ai fac

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează