Petitchef

Salata de fasole verde cu cartofi

Antreuri
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala cartofii, se fierb ~ 20 minute in apa cu sare. Se scurg si se decojesc. Se curata fasolea, se spala si se fierbe ~ 20 minute in apa cu sare, dupa care se scurge.
  • Se curata ceapa, se taie rondele. Se curata usturoiul si se piseaza. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei, dupa care se adauga cartofii taiati in sferturi.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc 5 minute. Tigaia cu cartofi se lasa sa se raceasca, dupa care se amesteca cu fasolea.
  • Se face un dressing din zeama de lamaie, zahar, otet, patrunjel, sare si piper care se toarna peste salata.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează