Petitchef

Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel)

Baghetele răsucite din foitaj, asta ne place nouă celor de la Petitchef. Ideea este simplă, creați benzi din foitaj pe care le veți suprapune înainte de a le răsuci împreună. Rețeta noastră detaliată mai jos ↓

Aperitiv
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Materiale

  • aragaz
  • Un cuțit
  • Un castron
  • O pensulă de bucătărie

Preparare

  • Întindeți aluatul de foitaj pe o tavă de copt. Turnați coulisul de roșii și întindeți pe toată suprafața.
  • Se presară cu mozzarella rasă, apoi cu pătrunjel proaspăt tocat.
    Adăugam jambonul tăiat bucățele.
  • Așezați al doilea aluat foitaj deasupra primului și aplatizați ușor cu mâinile.
  • Cu ajutorul unui cuțit, tăiați la mijloc,
    pe lungime, apoi formați fâșii de aproximativ 1,5 cm în direcția lățimii.
  • Răsuciți în timp ce întindeți ușor benzile. Puneți baghetele pe tava de copt.
    Repetați procedeul cu toate perechile de benzi.
  • Ungeți-vă baghetele cu gălbenuș bătut folosind o pensulă de bucătărie și coaceți timp de 20 de minute la 180°C.
    Baghetele tale de foitaj sunt gata!

Observații:

Pot să congelez aceste produse de patiserie?
Nici o problemă ! Puteți să le congelați pre-gătite și să decideți să continuați gătitul după ce le-ați dezghețat. Sau congelați-le deja gătite, apoi le puneți câteva minute la cuptor la 140°C în Ziua Z (și puneți deasupra folie de aluminiu dacă vă este teamă că se vor arde).

Cum păstrez produsele de patiserie în frigider?
Ideal va fi să le ții într-o cutie ermetică, timp de 3-4 zile.

Acest foitaj se consumă cald sau rece?
Depinde de tine ! Baghetele le puteți servi imediat ce au fost scoase din cuptor sau așteptați să se răcească.

Cu ce ​​pot înlocui coulisul de roșii?
Il poți înlocui cu un alt tartinat precum pesto, pesto rosso, tapenade, caviar de vinete etc.

Cu ce ​​pot înlocui brânza mozzarella?
Îl poți înlocui cu brânză gruyere sau parmezan ras.

Dacă nu am pătrunjel proaspăt?
Din când în când, în acest foitaj ne place să punem cimbru uscat, rozmarin sau ierburi de Provence în loc de pătrunjel proaspăt.

Când să servești aceste baghete din foitaj?
Ideal pentru noi este în timpul aperitivului, dar dacă vă mai rămân, le puteți aranja pe o farfurie însoțită de o salata mixtă.

Ce alte idei de combinații de arome pot folosi în aluatul meu foitaj?
Iată cele mai bune asociații ale noastre:
* Somon afumat + cremă de brânză + cepșoară
* Brânză de capră tartinabilă + miere + bucăți de nucă zdrobită
* Pesto + măsline în bucăți mici
* Tapenada de masline negre + hamsii

Poze

Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel)
Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel) - poza 2
Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel) - poza 3
Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel) - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
10 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Baghete rasucite cu susan
Baghete rasucite cu susan
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Foitaj cu sparanghel, sunca și mozzarella
Foitaj cu sparanghel, sunca și mozzarella
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează